• +48 668 831 246
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Kumpiak na łamach „Sielskiej kuchni”

Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 

W wiosennym numerze „Sielskiej kuchni” pojawił się obszerny artykuł poświęcony Kumpiakowi.

W artykule „Smak wolno dojrzewający” Aldona Bejnarowicz opisuje historię naszego rodzinnego przedsiębiorstwa, które powstało z zamiłowania do lokalnej tradycji kulinarnej. Głównymi bohaterami tekstu są nasze sztandarowe wyroby długo dojrzewające – Kumpiak oraz Kindziuk Podlaski, zawdzięczające wielki powrót na polskie stoły Janowi i Łukaszowi Ancypo. Polecamy lekturę magazynu!


© 2024 Ancypo. Wszystkie prawa zastrzeżone.