• +48 668 831 246
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Kulinarne podróże Mikołaja Reya z DDTVN

Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 

Kolejny raz mieliśmy przyjemność gościć Mikołaja Reya oraz ekipę DDTVN w naszym gospodarstwie.

O tym czym jest Kumpiak i Kindziuk oraz jak je przygotować opowiadał Łukasz Ancypo. Natomiast Mariusz Dąbała, szef kuchni Restauracji „Pod Sokołem”, zaprezentował potrawy z naszą szynką długo dojrzewającą w roli głównej. Materiał filmowy z wizyty Mikołaja Reya jest dostępny na stronie DDTVN.

Polecamy również sprawdzenie przepisów kulinarnych z naszą szynką dojrzewającą zaproponowanych przez Mikołaja Reya. Wśród nich niesamowite połączenie Kumpiaka z melonem i karmelem z Porto, czy pieczone ziemniaki faszerowane kozim serem i szynką długo dojrzewającą. Fragment programu DDTVN można obejrzeć tutaj.


© 2024 Ancypo. Wszystkie prawa zastrzeżone.