• + 48 535 333 905
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Media o nas

Kuchnia Dzień Dobry TVN w Białymstoku

W wakacyjnej edycji kuchni DDTVN Grzegorz Chlebowicz, szef kuchni restauracji Trattoria Czarna Owca, opowiadał o potrawach oraz wyrobach regionalnych, z których słynie Białystok.

Jest nam niezwykle miło, bowiem Grzegorz Chlebowicz pracował na naszych wędlinach dojrzewających oraz serach. W malowniczej scenerii ogrodu Pałacu Branickich szef kuchni przygotował m.in. kiszkę ziemniaczaną, bliny pszenno-gryczane z kwaśną śmietaną, pastą śledziową oraz chipsem z Kumpiaka i tartym Serem Suszonym. Fragmenty programu dostępne na stronie www.dziendobry.tvn.pl.


© 2019 Ancypo. Wszystkie prawa zastrzeżone.