• + 48 535 333 905
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

„Przez dziurkę od sera”

Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 

Znawca i promotor lokalnego serowarstwa Gieno Mientkiewicz opowiada na kanale Kuchnia+ o naszym Serze Suszonym Podlaskim.

W najnowszym odcinku autorskiego programu „Przez dziurkę od sera” Gieno Mientkiewicz odwiedził nasze gospodarstwo we wsi Pawełki. Krystyna Klimaszewska wraz z Łukaszem Ancypo opowiedzieli mu o historii i wytwarzaniu suszonego twarogu na Podlasiu. Nasze wyroby zainspirowały prowadzącego program do stworzenia wegetariańskiego saganka sokólskiego oraz pieczonych pomidorów nadziewanych serem i Kumpiakiem Podlaskim. Zwiastun programu dostępny na stronie www.kuchniaplus.pl.


© 2019 Ancypo. Wszystkie prawa zastrzeżone.