Co wg magazynu KUKBUK warto kupić na Hali Gwardii?
- Posty
- Odsłony: 17505
Nasze firmowe stoisko w Hali Gwardii zostało dostrzeżone przez magazyn KUKBUK.
Nasze firmowe stoisko w Hali Gwardii zostało dostrzeżone przez magazyn KUKBUK.
Tomasz Jakubiak opowiada o naszym Kumpiaku Podlaskim w programie "Jakubiak z miłości do lokalności" na kanale Kuchnia+.
W poszukiwaniu wyjątkowych smaków nasze gospodarstwo w Pawełkach odwiedził Artur Moroz oraz ekipa programu „Polski grill” TVP.
W wakacyjnej edycji kuchni DDTVN Grzegorz Chlebowicz, szef kuchni restauracji Trattoria Czarna Owca, opowiadał o potrawach oraz wyrobach regionalnych, z których słynie Białystok.
Zostaliśmy uhonorowani tytułem Mistrza Podlaskiej Agroligi 2017 w kategorii Firma.
Zostaliśmy zaproszeni na uroczystą galę konkursu AgroLiga 2016 do Pałacu Prezydenckiego.